söndag, december 08, 2013

Cirkelresonemang, sort of

Jag har för övrigt fortsatt vara lite dålig på att blogga. Jag kan säga att jag är ännu sämre på att läsa andras just nu. Men det lär gå över. En bra sak med det är att jag inser vad jag faktiskt saknar, vad jag vill läsa och vad jag skulle kunna byta ut mot något annat. 

Annars, ja, huvudet har varit lite i grubblarläge under helgen. Det händer lite grejer som berör mig men jag har verkligen försökt att inte tänka så mycket på det förrän jag faktiskt vet vad det är jag har att grubbla över. Kryptiskt, ja dessvärre, men det måste vara så lite till. Redan imorgon vet jag kanske mer. Jag gillar att pushas, att utmanas men samtidigt är det så otroligt viktigt för mig att inte misslyckas och jag är inte bra på halvmessyrer. Så ja, men inte gå händelserna i förväg var det ja...

Men höst, vinter och inte minst jul är tider som skapar grubblarlägen rent generellt för min del. Jag älskar hösten och delvis vintern trots det, eller kanske delvis även på grund av det, men lagom är som bekant bäst. I år känns det ändå som att jag gått in med ett ovanligt lugn i det hela. Jag känner mig ständigt efter och som att jag inte hinner med allt jag tänker att jag ska, borde och vill göra. På tal om halvmessyrer... Å andra sidan ser jag fram emot en hel veckas ledighet kring jul, för kanske första gången sedan jag vet inte när. Och med riktigt softa julplaner som känns bekväma och okomplicerade. Förhoppningen om en 7-dagars långhelg med mycket film, tv-serier, en del läsande, spelande och bara få chans att umgås ostressat med familj och vänner. Lyx 'in a box'.

Inga kommentarer: