torsdag, december 05, 2013

Ledig dag!

Veckans lediga dag idag, den gick undan! For med M in till stan imorse och tog det lite soft och mysigt med sen frukost tillsammans med Lil'sis i soffan i lägenheten under förmiddagen. Sen for vi ut på lite shopping. Hon vill ha en gran i lägenheten i år och fick välja fritt. Lite lättad kanske jag blev av att hon inte släpade med en lila eller rosa hem, även om den svarta hon valde kanske inte riktigt ser ut som våra tidigare granar. Men jag tror att det kan bli riktigt snyggt. Min julovillighet till trots så gillar jag faktiskt julgranar, mest för färgerna, ljuset och doften. För ska det vara ska det vara 'riktig' gran, enligt mig.

Kvällen avslutade jag med låtsasmaken. Som tack för att han bl.a hjälpt en gammal kollega med sin privata dator fick han för en tid sedan ett par biljetter till Måns Möllers show ikväll. Vi hade nästan glömt bort de där biljetterna, ren tur att jag skrivit in det i vår delade kalender.
Showen var bra, inte tokrolig rakt igenom men absolut kul. Roligast tycker jag nog att han var när han improviserade. Som när ett par kom in på Idunteatern just som han påbörjat sin show. Eller när han försökte interagera med publiken på andra sätt. Sen tycker jag också att han lyckades blanda humorn med berättelsen om sin 7-åriga son som ganska tidigt visade sig vara autistisk. En väldigt fin, ärlig och öppenhjärtig del av showen.

Vi gick helt klart därifrån nöjda i vart fall. Och vips så var den lediga dagen över. Nu ska jag somna gott framför nån tv-serie i sängen och ladda inför morgondagens och helgens arbetsdagar. Sov gott!

Inga kommentarer: