måndag, december 30, 2013

Tjurrusning at the supermarket

Efter jobbet idag gick Lil'sis och jag en snabbis på stan. Tittade lite på rean men orkade inte riktigt ge mig in i det. Hem följde istället ett par örhängen till fullpris.

Me today, typ
Då det inte var så mycket folk på stan tänkte vi att vi skulle våga oss ut till maxi för att handla nyårsmat. Jag hade en lång lista men med tanke på hur smidigt det ändå gick strax före jul så hade jag goda förhoppningar. Vi lyckades till och med få en parkering efter bara ett par rundor... Väl inne var det nån form av Hunger Games; folk precis överallt. Den ena tröttare och mer tomt stirrande än den andra. Det gick ganska bra så länge man följde med strömmen, så snart vi inte gjorde det, då blev det bekymmer. När jag tappat bort Lil'sis med vagnen en andra gång var jag på riktigt nära nån form av ångestattack som skulle ha drivit mig ut ur butiken om jag låtit den ta över. Det gick liksom inte att röra sig när man väl kom nära kassorna.

Läskigt. Men vi fick med oss det vi skulle. För en halv förmögenhet för min del. Inte lika mycket så för Lil'sis då hennes nyår inte verkar lika matorienterad som min... Men förhoppningsvis har jag och låtsasmaken en trerättersmiddag av lite finare slag att tillaga och njuta av imorgon kväll. Ser fram emot det. Jag har till och med köpt vin som ska passa, en halvflaska för varje rätt. Vuxet så det förslår. Och förutseende som jag är hade jag köpt bubblet redan före jul (vuxet #2), för det fanns det då inte mycket av på hyllorna på systemet idag. Så jag tror säkert att vi får en trevlig nyår, vi och kattorna med stjärnorna som fyrverkeri vid tolvslaget.

Inga kommentarer: