onsdag, december 18, 2013

Kvällsverkstad

M fick fara iväg och fixa till en grej på jobbet nu ikväll så jag passar på att slå in lite julklappar, främst då hans och Beas, som inte heller är här. Jag hann aldrig komma till julmathandeln idag, att hitta resterande av de planerade julklapparna tog i stort sett hela dagen. Och inte hann jag få iväg syskonbarnens paket till posten före tömning heller. Men jag tror och hoppas att de hinner komma fram ändå.

Och på tal om det; jag beställde julklappar på nätet i söndags från tre olika ställen och samtliga har levererats idag. Och då skickades det ena från England. Imponerande, och ett otroligt bekvämt sätt att handla saker på.

American Pie (1999) står på i bakgrunden på tv:n. Jag vet inte om det är för att den fått ett (förvånansvärt stort) antal år på nacken men nu tycker jag faktiskt att bitar av den är rätt roliga. Väldigt oväntat. Men så är jag rätt trött också. Och i extremt stort behov av något väldigt lättsamt efter att ha sett säsongsavslutningen av SoA tidigare ikväll..... Huga, säger jag bara.

Inga kommentarer: