söndag, september 08, 2013

Ajjkeea, baby!

Vi pratade om det typ hela våren, men det blev aldrig av. Vi var där en sväng i Gbg men behövde reskassan till annat och saknade dessutom bra lastutrymmei bilen. Men igår blev det av, en roadtrip till Sundsvall och Ikea. Halv åtta stuvade vi in oss i bilen, M, Lil'sis och jag, körde till stan och plockade upp Ulrika, for vidare och hämtade släp och sen bar det av. En låååång dag blev det. Klockan var nästan midnatt innan M och jag lastat av alla och själva kommit hem. Vi lastade av i beckmörker, de sista krafterna gick till att få upp den nya madrassen på övervåningen. Jag vet inte om det var tröttman eller nysängen men vi slocknade båda som små barn inom några minuter.

Men en kul dag var det! Och produktiv. Om man nu räknar in att spendera fysiskt plågsamt (på riktigt) mycket pengar på, visserligen väl behövda, ting som produktivt. Ny säng, kontorsstolar, hyllor, sängkläder och blandat annat blev det. Och Lil'sis håller nog som bäst på att möblera upp sitt rum med ny bokhylla och nytt skrivbord. Ulrika höll sig mest måttlig av alla men tomhänt var hon inte.


En del av vår fångst...
Kul dag, som sagt. Med obligatorisk medhavd fikakorg på vägen och allsång i bilen. Jag gör gärna om det! Om ett tag då... När vi kommit längre med köket så lär vi behöva en ny tur. Det blir bra det.

Inga kommentarer: