fredag, september 13, 2013

Hur man spenderar en ledig dag kvalitativt

En ledig dag har gått och typ inget av vikt har skett. Vi har sett alldeles för många SoA-avsnitt, druckit alldeles för mycket te, ätit way för lite, varit griniga en bit för mycket och liksom där slutar det. End of story för idag. 
M hade semester för att segla idag men har istället känt sig febrig och fått gubbsmärta i ett knä. Eller vad det nu är, det där har kommit och gått ett par gånger i sommar. Och jag tänker fortsätta fråga "vad sa läkaren?" tills dess att han faktiskt går dit, eller tills det går över.

Imorgon har jag förhoppningsvis, om alla är friska nog att stå på benen, en lite date med bästtjejerna i stan. Jag ska äntligen besöka bondens marknad och sen står en loppis modell större (gissar jag?) på schemat. Kanske en lunch också. Efter det (eller kanske redan före) ska jag hijacka Lil'sis (som har varit sjuk) för annan shopping och för ett ev helgbesök.

Och helgen måste jag nu definitivt göra något vettigt av. Som att sätta upp den sista lilla ynka panelen i trappen. Och definitivt inte bli sjuk som alla andra.

Inga kommentarer: