torsdag, september 05, 2013

Extra allt

Här blev det ovanligt lång tystnad. Men det har varit lite mycket nu. Mycket på jobbet, både med 'vanliga' uppgifter och en stundande flytt samt lite annat. Men även efter att jag stämplat ut har jag haft att göra. Igår kväll var det dock bara i nöjets tecken; jag tog med mig minifamiljen och träffade Anna och Ulrika för middag ute på Allstar med efterföljande fika på Costas. Inget att klaga på där.

Rester från någon före mig
Jag har fått ledigt på jobbet också! Kanske är det därför flytten stressar lite extra för att det känns som att jag flyr de sista dagarna. Men jag tror att jag dragit mitt lass nu. Jag har det mesta mina egna (ganska få) saker kvar, men det kan jag ändå inte packa ner förrän måndag eftermiddag, dagen innan flytten går till de nya lokalerna. Och idag var jag inne på jobbet några timmar på förmiddagen (trots ledigheten) för att hjälpa en kollega att bida lite ordning i röran. Och även om vi LEAN:at och dessutom inte funnits i de nuvarande lokalerna så länge, så är det precis som hemma; det samlar på sig de mest märkliga sakerna.

Så ledig ända fram till måndag morgon nu, det är ju inte dumt. Det firades med en två timmar lång tantlur i lägenheten nu i eftermiddag. Gott. Låtsasmaken har också tagit morgondagen ledig. Det är ännu lite oklart vad som blir av, det finns de som tror på bra seglarväder och de som tror på att såga och skruva upp panel, städa och göra upp en plan för lördagens roadtrip. Vem som är vem låter jag vara osagt...

Inga kommentarer: