fredag, september 06, 2013

Fredag

Hänger i soffan med minifamiljen framför Iron Man 3. Lite av en snoozefest så paddan fick komma fram en stund. Visst är den lite småkul men länge var det mer Emo Man än något annat. Lite för mycket av Robert Downey Jr:s egen parad, på nåt vis. Och inte på ett superbare sätt, även om jag annars gärna charmas av den där (fd) badboyen.

Ledig dag idag, har varit helt okej. Försökte sova ut men vaknade i vanlig ordning redan före sju. Låg dock kvar och halvslumrade ända till niotiden. Det var inget vidare seglarväder så det blev lite byggande istället för min del medan M mestadels grejade med annat. Bara den sista liten biten på sista väggen upp i trappen kvar nu! På söndag blir det klart, tror och hoppas jag. Sen ska det bara kvistlackas, målas x antal gånger och sättas upp lister. Men det blir kul. Ska få hjälp av svägerskan att lära mig måla med linoljefärg, det ska bli spännande.

Sen har det handlats mat, ätits mat och setts på film. Inte så dumt för en ledig fredag även om jag önskar att mer hunnits med. Imorgon blir det dock nya äventyr. Sov gott!

Inga kommentarer: