måndag, september 23, 2013

Bäst från Primetime Emmy Award!

Höjdpunkterna är väl redan väl omtalade, men jag måste stämma in i kören lite. En något ojämn Emmy-gala men absolut godkänd, med Neil Patrick Harris i förarstolen, som sagt. Och han gjorde sin grej, varken bättre eller sämre än vanligt.

Det har redan utnämnts till det bästa tacktalet någonsin av många, och ja, det är definitivt med på topplistan; Merritt Wever (Nurse Jackie). Planerat? Chock? I don't know, men kul är det!


Will Ferrell tog med sig sina barn till Emmy-galan. Galet och väldigt kul, han kommer aldrig kunna presentera något halvdant, tror jag.


Tony Hale är en favorit från Arrested Development, men han är kanske mer nutida känd för sin roll i Veep, där han spelar vice presidenten (Julia Louis-Dreyfus) närmaste uppassare. Jag har sett serien i perioder och borde verkligen börja om från början egentligen.


Men hörrni; ingen närvaro av SoA alls på Emmy? Nu är jag alldeles superfärsk nyfrälsting men förvånas ändå över att de fortfarande får nöja sig på fin-seriernas bakgård. Det är väl lite märkligt, är det inte? Katey Sagal anyone? En Golden Globe känns inte nog.

Inga kommentarer: