lördag, juni 04, 2011

Can I haz vacation?

Det vackra vädret fortsätter, fast idag får man lov att hålla i tupén om man ska vara ute för det blåser tok. Jag tog iaf chansen och lyckades få med både Anna & Ulrika på fikadejt. Och eftersom jag hade bil så struntade vi i stan och for till Smultronstället, ett kombinerat fik och handelsträdgård utanför stan. Väldigt trevligt, vad gjorde jag utan the ladies?

U ska fara på roadtrip i USA i tre veckor och Anna ska till Turkiet på sin semester, och själv har jag inte kommit nånstans med mina planer trots att semestern närmar sig med stormsteg. Jag försöker envist få till åtminstone nån helg borta med the man, men det går lite trögt. Vi har inte sparat till nån semester så det blir inget extravagant, men just nu skulle en hotellhelg varsomhelst vara semester. Kan åka till freckin' Skellefteå om det ska vara så. Klart jag kan fara själv nånstans, men det är skojigare med sällskap.

Vi får väl se. Semesterfeelingen har kommit, det är då klart.

3 kommentarer:

Iréne JB sa...

Handelsrtädgård + café, kan det bli bättre? Stora E. Lilla E och jag åker ofta till Billbäcks plantskola som inte ligger så långt härifrån och tittar på deras trädgård, växter och fikar.

Gratis semesterboende finnes strax utanför Norrköping. Det är väl resan dit som kostar.

Sara sa...

Problemet med handelsträdgårdar är att det är svårt att åka dit utan att ha med sig något hem. Jag vill köpa typ allt! Och det går ju inte.

Vet du att jag kan faktiskt längta lite till de östgötska slätterna, sådär lite i hemlighet. Det var länge sedan jag var 'hemma' nu.

Iréne JB sa...

Knepet med handelsträdgårdar är att åka dit med enbart kontanter som räcker till fika. Annars skulle jag ruinera mej :)

Och är finns det lite slätt och mycket berg :) Bor mitt emellan åkern och berget.