tisdag, juni 07, 2011

Hörrni google...

Det här får ni gärna se till att fixa pronto. Ju fler runtomkring mig som drabbas av det, desto mer nojjig blir jag. Jag hörde om det för länge sen men trodde i min enfald att det var fixat. Sen Ulrikas sms till sambon även kom till mig i förra veckan har jag nojjat en massa och funderat igenom varje sms jag skickat för att undvika att det skulle kunna tolkas fel om det hamnade hos någon annan* person i min telefonbok än den som det var menat till. Jag vågar knappt skämta längre när jag sms:ar. Och så kan vi ju inte ha det. Men med tanke på vad jag har för nummer i min bok så känns det befogat att noja lite.

Eller ja, det skulle det väl vara oavsett. Sms är privata och inte menade för någon annan än den man själv väljer att skicka till. Så fix it, please. Igår helst.

*Man skickar alltså sms till en vald person, men när det går iväg så går det även till en annan helt random person i adressboken, något man inte heller behöver upptäcka om man inte är vaksam.

3 kommentarer:

Nika sa...

Usch, jag vill inte ens tänka på hur fel det kan bli. Ja, FIXA DET NU!!

Unknown sa...

Det här låter ju fruktansvärt!! Gäller det bara er med "smarta" telefoner?
Eller....kanske....inte så smart?

Sara sa...

Det gäller de med android 2.2 i telefonen, tror jag. Ett riktigt allvarligt bugproblem som antagligen inte är alldeles enkelt att fixa. Inte minst eftersom det handlar om ytterst få fall (dvs svåråterskapat problem). Men ett år senare borde det finnas en lösning, tycker jag.

Skitläskigt.