torsdag, mars 01, 2012

Placebo eller inte, nåt funkade!

Att dricka redbull kl 5 på morgonen var kanske en dålig idé, då jag fortfarande är übervaken trots att jag borde ha somnat för ett tag sedan. Men jag blev lite nervös av vetskapen att jag skulle köra de 5 milen ut till landet efter nattpasset och tog därför med mig den redbull jag köpte till Oscarsnatten som jag aldrig drack. Jag brukar inte dricka sånt, mest för att jag inte riktigt tror på det (och sällan behöver det, tror att rutinen gör mina jobbnätter hyfsat smärtfria att ta sig igenom), men nu börjar jag faktiskt undra om det inte är något med dem ändå. Klockan fem var jag nämligen ganska mör i huvudet, en timme senare var det som att passet just börjat. Faktiskt. Kanske placeboeffekt, vad vet jag.

Nu skulle jag dock behöva ett besök av herr Blund så att jag får en lika pigg och alert natt på jobbet som den som just var.

Och jo, det var inga problem att köra hem. Det var ljust, solsken, blött på vägbanan och som alltid ganska lite trafik ut från stan (ännu en fördel med nattjobb) och jag var väl underhållen av radion så det gick snabbt och smärtfritt. Synd egentligen att sova bort en så fin dag.

Inga kommentarer: