fredag, mars 30, 2012

"It's friday, friday, friday"

Jag hade en så trevlig kväll igår att det inte gör så mycket att det blir ensamkväll ikväll. Vi blev till sist åtta personer som gick ut på Invito och åt god mat (och drack det godaste husets röda jag stött på). Vi satt kvar ända till stängning kl 23 och skiljdes sedan åt spridda håll. M och jag promenerade hem i den sköna kvällsluften istället för att vänta på bussen (vi kom ändå hem just som den skulle gå) och det kändes nästan (nästan) som en sval vårkväll. Och det trots att det snöat tidigare när vi satt inne på restaurangen.

Ikväll ska M ut på Umeå Open med ett par hemvändande kompisar. Jag hade gärna följt med (även om det kanske inte var några artister som lockade just sådär tokmycket) men katterna har varit själva nästan ett dygn och dessutom har jag inte riktigt råd. Så det blir jag och världens bästa svansfamilj ikväll istället. Vi får väl se film och äta ostbågar, eller nåt annat trevligt.
Först såg det ut att inte bli något Umeå Open för M heller men så ställde Pete Doherty in (surprise...) och biljetter köptes tillbaka varpå det plötsligt fanns biljetter kvar. 

Imorgon är jag medbjuden till Sundsvall för lite shopping men det lutar allt mer åt att jag tackar nej. Det är trist att fara när svångremmen sitter på börsen. Nästa månad hoppas jag att det blir färre räkningar för det vore onekligen väldigt kul att fara. Ikea har sällan lockat så mycket som nu efter flytten.

4 kommentarer:

Iréne JB sa...

Pete Doherty ställde in? Surprise, not. Det som var surprise däremot var när Babyshambles dök upp i Arvika 2010. Så jag har faktiskt sett honom :)

Är Sundsvall fortfarande närmsta IKEA för er Umebor? Ha en skön helg. Kram

A K E sa...

Inte gilla knapp tryckt :-(

Sara sa...

Iréne: Ah, så du har faktiskt sett honom? Det är ju annars inte många som får det, vad det verkar. Men jag vet inte om jag känner att jag missat något heller, för den delen :)
Och jo, Sundsvall är fortfarande närmast, i andra hand Haparanda. Men 2014 är det väl planerat att Umeås Ikea ska invigas. Ha en skön helg du med!

Ake: So sorry :(

Iréne JB sa...

Nej, jag vet inte om du missade så jättemycket. Men det var ganska intressant att han för en gångs skull kom, och då var jag ju liksom bara tvungen att titta.