onsdag, september 21, 2011

Blogger-app som spammar!

Jag har sedan en tid tillbaka börjat få konstig reklam i min android-mobil. Det dyker upp i form av ett grönt plustecken uppe i meddelanderaden (eller vad det kan heta, längst upp till vänster iaf). När jag kollar vad meddelandet säger är det reklam på svenska, tyska eller engelska, ofta till nån "crazy video" de vill att jag ska se. 

Efter lite detektivarbete hittade jag appen AirPush Detector som rekommenderades på flera forum. Jag installerade den och den säger nu att det är självaste blogger-appen som reklam-spammar mig! Nu undrar jag om någon av er som läser och som ev använder en blogger-app i telefonen har haft samma bekymmer? Eller vilken app använder ni? Som ivrig ad-blockare överallt annars är jag inte särskilt lycklig över reklamspammande i min mobil men vill ändå fortsätta blogga från mobilen. Så, några tips?


Edit: Jag har sett att google släppt en egen blogger-app men att döma av recensionerna av den så funkar den inte särskilt bra när det kommer till att blogga bilder, vilket väl är det man oftast gör via mobilen.

Inga kommentarer: