tisdag, september 27, 2011

Mysdag med syster yster

Syrran och jag har haft en trevlig dag tillsammans idag. Egentligen är jag inte så nöjd med att det är så låga varv på hennes skola, men just idag kändes det trevligt och kul att hinna umgås och göra saker tillsammans.

Jag hjälpte henne hitta en jättesnygg vinterjacka som hon var superfin i och så valde hon själv ut en kofta som jag aldrig hade gissat att hon skulle vilja ha. Lite kanske för att jag själv tyckte att den var snygg... Själv hittade jag inte direkt några kläder, allt såg bara eländigt ut som vanligt i provhytten. Men en ny kudde och ett par tjocksockar blev det. Och massa schampo, balsam, värktabletter och annat sånt som det varit ont om ett tag nu. Trots att jag egentligen inte köpte så mycket så gick det åt en väldig massa pengar, kändes det som. Märkligt det där...

Men trevligt var det. Även om jag är stel som en pinne och kvider så snart jag rör mig. Har verkligen jätteont i ryggen igen, jag måste nog erkänna att det är så, trots att jag inte vill. Det började i lördags natt och det blir inte direkt bättre. M tycker jag ska överväga frånvaro från jobbet imorgon men jag vill inte. Jag ska försöka ändå. Måste det. Och fundera över om det är dags att gå till läkare/sjukgymnast/naprapat/lobotomerare vad det lider.

Inga kommentarer: