torsdag, september 08, 2011

Knashuvud jag!

Okej nånstans visste jag ju, vis av erfarenhet av hur min egen knashjärna fungerar, att det var en ganska dum idé att ha en (sen) tid att passa idag på eftermiddagen. Jag har vaknat minst en gång i timmen sen jag slog igen ögonen vid åtta imorse, i rädsla för att försova mig till eftermiddagens yogapass. Nu är jag hyfsat klarvaken med huvudvärk och spända käkar som ett idiotiskt resultat av det. Och jag funderar på att avboka yogatiden i hopp om att spänningarna släpper och jag kan sova lite till. Men jag vet inte? Yogan är kanske just precis det jag behöver? Men det känns just nu som en korkad idé att starta mittemellan två jobbnätter.

Hungrig är jag också. Jag gjorde nån slags tankevurpa igår och fick plötsligt för mig att jag skulle åka till jobbet halv sju, men väl i bilen den tiden kom jag på att jag skulle varit på jobbet halv sju. Smart Sara! Så då blev det plötsligt ingen tid att handla med middag på vägen (och lunchen hade redan varit en brunch) så man kan säga att födointaget igår inte var det bästa. Idag var planen att göra om göra bättre. Så jag kanske ska skippa yogan ändå (fast jag eg inte vill), se till att laga till ordentlig lunch och middag och ta det lugnt i övrigt istället?

Hälsningar, Rådvill (as usual)

2 kommentarer:

Johan sa...

För min del har det funkat med träning, köpa föda (oftast keso och typ grösaker), sticka till jobbet och äta nästa direkt man kommer dit. Sen något mer matigt åt 12-snåret. Brukar känna mig fräsch och pigg hela natten då, förutom just att träningsvärken slår in vid 3-tiden :P

Sara sa...

Jo det låter vettigt. Och jag hoppas att jag ska få in rutin på det också under hösten. Men än är jag inte riktigt där. Har inte helt känt in mig eller hittat rätt på gymmet än men det kommer väl. Hoppas hitta någon träningsform, utöver yoga (om nu det funkar) och styrketräning, som kan fungera för mina knepiga axlar.