måndag, mars 19, 2007

Snö, slask och grimreapers

Usch jag börjar verkligen jobba upp mig inför flygresan på fredag.... Inte bra. Vet inte om det vore bättre att jaga upp mig för styrelsevalet på helgens kongress istället... Det gör jag ju i och för sig lite redan. Beslutsångest och övertänkande är verkligen min grej när det kommer till avgörande steg för min egen del. Jag har svårt att göra saker om jag inte känner med mig att jag kommer att göra det nästan exemplariskt. Eller ja, kanske inte riktigt, men ni förstår. Det är svårt att kasta sig in i något som man inte riktigt kan förutspå hur det kommer att bli.

Här har annars vintern kommit tillbaka. Nästan lika mycket snö som det var innan "våren" kom förra veckan, ligger nu på taken igen. Mattias som precis kom hem från jobbet varnar om en decimeter slask på E4:an. Känns ju bra inför färden in till jobbet om en timme. Men de kanske hinner ploga av det värsta innan dess. Ett antal bilolyckor har rapporterats i och runtomkring Umeå, så riktigt lugn känner sig inte hispiga Sara. Men men, jag åker i god tid så går det nog bra. Och aktar mig för tokiga volvos...

Har verkligen haft en slödag idag. Läst lite handlingar och diskat, annars har jag mest legat framför datorn och sett Dead like me i timmar... Börjar snart kika efter gravlings och grimreapers... Speciellt noga kommer jag att vara innan jag kliver på planet på fredag.

Inga kommentarer: