söndag, mars 18, 2007

Inför F!-kongress

På fredag bär det av till Stockholm och F!-kongress. Hoppas jag. Om jag inte får panik på flygplatsen och stannar hemma. Känns som att tusen plan har ramlat ner från himlen den senaste tiden. Och som att inga landningsställ i världen funkar. Undrar om man får inspektera dem själv innan man kliver på? Hehe, troligen inte. Jag har ju bara flygit en gång tidigare, och det var till och från Valkonferensen i Stockholm förra året. Och hade inte Mattias varit med då så hade jag klivit av strax efter att jag satt mig... Jag hoppas Ulrika är stark, både mentalt och fysiskt... Nej, men det ska nog gå bra. Men jag känner att jag nog oroar mig lite för det där.

Har försökt läsa igenom handlingarna också, men kanske tagit mig igenom hälften av de ca 300 sidorna än. Vi ska träffas i stan ikväll och gå igenom dem gemensamt, vi som ska åka. Och så ska vi planera det sista inför Fi Umeås musikdebut. Samuel och Ulrika rappar på en skiva vi ska trycka upp och sälja. Mattias sliter med konvolutet. Han är så självkritisk att jag ibland har lust att dunka hans lilla huvud i väggen. Faktiskt.
I alla fall är det rätt kul att läsa motioner. Många har lagt ner mycket arbete med dem, och vissa har nog tänkt men inte hela vägen. Förvånar mig fortfarande att människor inte har en inbyggd funktion att tänka konsekvensmässigt i samband med att man tar fram nya idéer. Att man lämnar det helt till andra. Det blir sällan bra då. Men men. Intressant och kul läsning är det i vart fall.

Har haft en väldigt bra helg annars. Friktionsfri med något slags skönt flow. Det har rullat på och vi har haft ganska mystrevligt hemma. Skönt! Vad jag behövde. Idag har det dock varit lite mer stress. Fick för mig att göra cheesecake (varför ska allt göras med ägg i det här landet???) till mötet med handlingarna ikväll för att göra det hela än trevligare. Och nu kl 15 ska vi på möte med några grannar här i byn för att diskutera avloppsfrågor oss emellan och troligen starta någon slags samfällighetsförening. Yes, det är exakt lika kul som det låter... Men men, en timme hinner vi vara med innan vi smiter iväg till Fi-mötet i stan.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tänk, det var som tydligt att ni haft mystrevligt hemma i helgen. Det verkade nästa som att ni var lite småförtjusta i varandra, du och han med det lilla huvudet. Kul att träffa er var det! Ser faktiskt fram emot kongressen nu, litegrann. Det blir ju spännande i alla fall...