onsdag, mars 28, 2007

The day when Joakim "accidently" called Sara ugly...

Promenad de luxe! Tror vi var ute och gick i nästan fyra timmar idag. Hyfsat varmt i luften, även om jag är lite frusen av mig. Vi vandrade längst med havet och pratade en massa strunt. Rätt mycket folk ute, som alla tycktes ha någon slags vårglädje över läpparna. Trivsamt.
Såg en vacker båt, som mest skulle duga till ved (om ens det), men den var fin på något vis. Ni får se bilder senare. Lite spännande att båtens namn var "Karma"...
Det är väldigt vackert längst med havet här. Det får jag ändå ge Oskarshamn. Skön luft och ett mycket trivsamt lugn som man skulle kunna ha jämt. Något mer lättillgängligt att promenera här än hemma i Ratan (lite outforskat iofs), men ungefär samma känsla faktiskt. Lite magiskt att det är samma vatten, men att det är fruset hemma.

En väldans massa filosoferande har det varit idag. Ni vet, typ om allt. Livet, karriärerna, framtiden etc. Rätt gott att prata med någon som känner en själv så väldigt bra (bättre än jag själv gör kanske..) och som har gjort det så pass länge ändå. Ganska ovärderligt. Avslutade dagen med långfika på ett halvmysigt café och fortsatt filosoferande. Lugn och batteriladdande dag alltså, med undantag för bakgrunden till dagens rubrik då... Men det får vi väl lämna till historien nu =)

Imorgon är det sista dagen här. Joakim jobbar. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske gå ner och sukta efter de superfina vita basketpumisarna jag provade igår, men som jag nog bestämt inte får plats i månadens budget. Eller så sätter jag mig i solen och fortsätter att fundera på kopplingen mellan "kärnfamiljen som antifeministiskt projekt" (Tiina Rosenberg, ett citat med många intressanta bottnar) och konsumtionssamhället, som jag påbörjade idag.

Inga kommentarer: