tisdag, december 06, 2011

Tv-serier veckan som gick

Tack vare thanksgiving (höhö) förra veckan var det lite skralt med nya avsnitt på tv-seriefronten men jag får ändå säga att det jag såg var över lag riktigt bra. Bäst var nog faktiskt Whitney som jag tycker håller en allt högre klass och så smått börjar komma ifrån "stand up"-skämtläget som Whitney Cummings annars så gärna tycks fastna i (även i intervjuer). Även Hung håller en fortsatt bra nivå nu när det fått upp farten lite i tredje säsongen och har helt klart blivit en serie jag väntar på.

Homeland fortsätter däremot att förvirra mig lite. Vem är egentligenv ad och varför? Den är fortfarande inte den där toppserien för mig som den tycks vara för så många andra, men jag gillar den helt klart.

American Horror Story börjar närma sig slutet av sin första säsong och vi får nu allt fler svar, varpå även skräckkänslan avtar lite. Men det gör mig faktiskt inget alls. Den är fortfarande välspelad och jag hoppas fortfarande på att säsongen ska avslutas med att någon placerar lite dynamit i det där huset...

Parenthood, mitt kärleksbarn, hade ett välkommet 'mellanavsnitt' förra veckan, dvs ett som inte engagerade sådär jättejättemycket som det brukar. Ibland är det skönt med mer avslappnade avsnitt och med tanke på att den nu har uppehåll en hel månad är jag glad att inga superkritiska trådar hänger i luften.

Det gjorde det däremot i HIMYM efter avsnittet för två veckor sedan men idag är det äntligen dags att se fortsättningen på den vändningen. Can't wait!

Och här är en trailer för nya The Exes som hade premiär förra veckan. Kan inte säga så mycket om den än, men den har en ganska intressant cast-uppsättning:


Inga kommentarer: