söndag, december 25, 2011

Om man får önska såhär efter jul önskar jag att ej blåsa bort inatt. Tack på förhand.

Den lilla snö som kom och la sig som ett fint, vitt pudertäcke i förmiddags här ute vid havskanten regnar bort as we speak. Det blåser även en del och värre ska det ju bli om jag förstått det rätt. Dagmar, eller nåt, är på väg. Jag hoppas att huset står kvar när jag vaknar imorgon, och att taket är kvar. Gärna bilen också, om jag får önska.

Dagen har till största del spenderats som en sköldpadda på rygg i soffan med värmedyna i svanken. Tröttsamt, stundvis i vart fall. Jag har varit lite rastlös. Och så lathet- och skuldkänslan då för att inte vara på jobbet. Imorgon vill jag verkligen, jag har ingen lust att vara hemma. Sen blir det en ryggtilltryckare så snart det finns ledig tid. Får se om det rådet är ett gott sådant.

Nu är det dock dags att lägga sig. Somnade just i soffan medan M såg en deckare av nåt slag. Sånt där halvslummer så att han kan få vilka svar som helst när han pratar med mig. Alltid roande, tydligen. Men nu knyter jag fast mig i sängstommen och hoppas att vi ses imorgon igen. Sov gott.

Inga kommentarer: