söndag, november 29, 2009

Den luktar illa men börjar få mysfaktor!

Och från och med idag har jag nu äntligen gardiner i alla fönster! Med tanke på att jag bott i lägenheten i drygt 2 år nu så var det kanske på tiden. I min iver att leta ev lukthärdar (vilka fö har eskalerat under helgen) för ett par veckor sedan hittade jag en Indiska-kasse med gardiner i som jag köpte i våras någon gång för ett presentkort jag fått av M:s syster A. De var lite för långa så gissningsvis är det i väntan på möjlighet att lägga upp dem som de blivit undanstuvade.

Nu vet jag inte om jag kan säga att jag lagt upp dem. När jag gjorde min egen syfria lösning tänkte jag för mig själv vad mormor hade sagt om hon sett mig. Hon hade antagligen skrattat, kallat mig för toka på sin breda skånska och sett till att det blivit ordentligt gjort. Inför mig själv försökte jag försvara mig med att jag på det här viset kan återanvända gardinerna även om jag flyttar till en lägenhet med högt i tak...

Men lite mer ombonat blev det! Det går framåt med lägenheten även om den i grunden är sliten, plastig och inte så kul (vilket nog är en av orsakerna till att det dröjt så länge). Man brukar väl säga att en gris med läppstift fortfarande är en gris, men just den här grisen blir faktiskt lite charmigare med makeup.

Inga kommentarer: