torsdag, maj 22, 2008

Back to life

Hemma igen. Det känns både skönt och lite jobbigt. Men kanske mest skönt just nu, måste jag erkänna. Jag fick en positiv stund med pappa precis innan vi for, det hjälpte en del. Vi körde vid åttatiden igår kväll från Linköping och kom fram vid fem imorse. Ganska trötta. Vi hade lite flyt på resan; Essingeleden skulle stängas av för trafik kl 22 och jag gasade mig igenom den vid 21.50. Jag vet inte om jag hittat genom Sthlm annars. Sen lyckades vi komma fram till Max i Sundsvall fem i två, och hann precis beställa mat innan de stängde köket. Så lite flyt har vi haft. Och ganska bra väder med undantag för en hel del dimma då Mattias körde mellan Gävle och Sundsvall.

Hemma möttes vi av tre katter som nog trodde vi övergivit dem. De (Smilla) hade varit snälla och tagit hand om posten; det vill säga kissat på den. Men det kanske jag får ha, jag glömde ju faktiskt se till att de hade sällskap, eller snarare att sällskapet tog sig in, när vi var borta (även om vaktmästaren sett till dem). Annars tycks de ha klarat sig bra. På morgonen har de varit lite gosiga så jag har i sängen haft en kisse vid/på armen, en uppepå mig och en vid fötterna. Trapped, helt enkelt. Mys.

102 mejl mötte mig när jag öppnade mejlprogrammet nu så jag får väl ta tag i de som jag inte svarat på via webmejlen redan. Skönt att ha lite att göra faktiskt. Sen ska jag packa upp och ta det lite lugnt resten av dagen. Kanske ta en promenad eller nåt.

Inga kommentarer: