måndag, maj 26, 2008

Litet bo jag sätta vill...tror jag

Jaha, en jobbhelg är till ända och jag får erkänna att det känns bra att det är måndag nu. Lite halvstökigt på jobbet nattetid nu, precis lagom tills dess att det börjar bli semesterperioder och vikarierna kommer. Jag hoppas att det blir en lugnare sommar på avdelningen än vad jag gissar att det blir. Men vi får se. Själv har jag ju en bit kvar till semestern. Jag går den 17 juli, tror jag. Det känns okej, jag har inte hunnit tänka å mycket på semester än faktiskt. Och förra året kändes det lite trist att ha första perioden när man sen kom tillbaka och andra halvan på jobbet gick på sin. Känslan av att ha haft semester försvann så fort.

Vi har möte med våra nya chefer på jobbet ikväll så riktigt ledig är jag dock inte än. Ska bli kul att se vilka de är och vilka idéer de kan tänkas ha. Personligen hoppas jag att nattskiftet blir en egen arbetsgrupp med egna temadagar etc, det vore en bra utveckling. Men vi får väl se vad de nya säger.

Annars är väl läget stabilt. Ingen nytt händer. Lite frustrerande samtidigt. Min ekonomi är i stort sett obefintlig efter två akuta resor söderut och nu är det mindre än två veckor kvar till den stora festen i södra Sverige som jag ju så gärna vill gå på. Vi får se hur det blir och hur allt annat artar sig först.

Ledig dag imorgon. Jag borde försöka ta tag i en storstädning av lägenheten. Jag borde också försöka bo in mig mer i den, se till att det kommer upp grejer på väggarna, få upp gardiner och, ja helt enkelt bo in mig lite. För jag lär väl stanna här ett tag till. Men jag har ingen riktig inspiration, måste jag säga. Men kanske det kommer om jag bara börjar. Vi får se. Jag måste ta tag i balkongprojektet också, vi får se vad ekonomin säger efter räkningarna imorgon on payday.

Inga kommentarer: