måndag, december 19, 2011

Det blir jul oavsett

Julstämningen tycks fortfarande vara som bortblåst. Men jag vet ärligt inte om jag egentligen saknar den. Jag skulle önska mig lite mer kraft och energi för saker som hör ihop med julen, men i övrigt sitter jag ganska nöjd. Ser fram emot och hoppas på lite trevliga hemmadagar, även om jag nu jobbar majoriteten av mellandagarna och nyårshelgen (jag har dock fått semester nyårsnatten!). Har en lång lista över serier jag borde ta och se under tiden som de nuvarande har uppehåll. Får se vad det blir av det.

Jag har i vart fall kirrat julklappar till fyra av sju syskonbarn (heja näthandel) och vet vad jag ska köpa till det femte. Övriga två kräver en tur på stan, men jag tror inte det blir så svårt heller, jag har en plan i vart fall. Jag har även en halvtråkig plan för julklapp till lillebror utan barn (de med barn får inga).

Imorgon fyller lil'sis år också. Lite oklart vad hon vill hitta på. Hon tycker att det är trist att fylla år när ingen har tid att fira, men hemma blir det lite firande, alltid något.

Inga kommentarer: