fredag, november 03, 2017

Fredag

Idag jobbade jag hemma, som sagt. Halvdag, sen tog jag flexledigt resten. Jätteskönt att i stort sett bara kliva upp ur sängen, dra på ett par tights under nattlinnet och sen sitta och jobba ett par timmar innan jag kände att det var dags att klä sig. Mycket fokus och en hel del hann bli utfört, så det kändes produktivt och bra. Alltid en bra avslutning på veckan. 

Och lite spännande att jag fick släppa lite mer allvar på den socionomstudent som jag och min kollega handleder den här terminen. Min kollega Anna var nämligen ledig idag så jag när jag bestämde mig för att jobba hemma så lämnade jag helt enkelt över en liten hög med saker som skulle göras till studenten. Och inte bara administrativa saker utan mer åt det operativa hållet också. Lite utan livlina för henne idag alltså, även om våra kollegor fanns på plats om det skulle vara nåt. Och av döma av mejlen och meddelanden jag fick så gick det bara bra. Riktigt kul, tycker jag, det är alltid häftigt att se när andra växer.

Efter arbetstid såg jag att det skett en olycka just utanför mitt kontor i morse. En äldre man blev påkörd av en bil och avled. Om jag förstår artikeln rätt så var det i princip utanför mitt kontorsfönster nästan. Jösses så läskigt! Stackars människa. Och mardrömmen att orsaka någon annans död. Usch, hemska tanke.

Livets fram- och baksidor. Jag vet inte vad mer jag kan säga. Jag hoppas att ni har en fin fredagskväll och är rädda om varandra.

Inga kommentarer: