fredag, november 10, 2017

Fisk är ju alltid fisk


"Jag kokade fisk och så blev saker lite bättre", löd meddelandet jag fick av M för en stund sedan. Med bildbevis. Hon är fortfarande inte helt på humör men hon äter ju i vart fall och vill ligga i sängen bredvid M, så det känns lite bättre.

Jag har utfodrat kattgänget med tinat älgkött (väldigt populärt bland svansarna, inte lika älskat av undertecknad att hantera), tänt mina el-ljus (vem vågar nåt annat med tre tornados hemma?), druckit mitt te och tittat på Idol. Jag tyckte förra veckan var ett lyft i programmet och var till och med lite imponerad här och var. Idag var det kanske inte riktigt lika bra men högre klass än i de första programmen. Inte riktigt lika mycket karaoke-känsla nu. Och ett par av dem är ju bra varje vecka. Jag hoppas att någon annan än de åker ut i röstningsprogrammet om en stund. 

Det ska jag nog se i sängen. Jag är trött och hoppas på en lång natts sömn, det skulle sitta fint. Har haft svårt att somna nästan varenda kväll i veckan och inte känt mig så utvilad då jag vaknat men jag ska försöka ta igen det (i den mån det nu går att göra det) under helgen som verkar kunna bli rätt lugn. Förhoppningsvis ackompanjerad av goda kattnyheter på distans. Som jag saknar de där tre i Sundsvall!

Inga kommentarer: