torsdag, november 23, 2017

Insnöad

Den här dagen blev ju allt annat än skojig. Sicket väder! Jag vaknade strax efter kl 5 i morse och trodde att huset höll på att falla ihop. Det bara dånade av vinden. Jag hade i stort sett redan bestämt att jag skulle jobba hemma några timmar och fara till jobbet strax före eller efter lunch, då det enligt prognoserna skulle bli lugnare både med vind och snöfall. Men icket. Snarare blev det värre, skulle jag säga. Jag var ute ett par gånger och kollade läget och insåg att bara att få upp carportdörren skulle vara en utmaning då den ville gå igen av vinden. Stor risk att den skulle fara rakt in i bilen alltså.


Vid halv två var jag på väg på riktigt, jag ville inte missa ett möte jag lovat vara med på. Men jag insåg rätt snart att det inte gick och att jag inte vågade ge mig ut med min lilla Suzy. Plogbilen passerade då jag klädde mig och i samma veva kom grannen med traktorn och plogade vår lilla väg. När jag kom ut var det stora snövallar igen på båda vägarna och det var en utmaning bara att fylla på med solrosfrön till fåglarna (och ekorren).

Så jag fick ställa in min medverkan i mötet till sist. Ringde Lil'sis som i stort sett erbjöd sig att hon och hennes Joel skulle hämta M och Smilla ikväll vid tåget då de har en lite tyngre bil än jag. Jag tackade snabbt ja till hjälpen. Och så fick jag då ställa in middagen med tjejerna. 

Tråkig dag!

Inga kommentarer: