torsdag, november 30, 2017

Torsdag

Imorgon är det fredag redan. Fort gick veckan. Vi ska iväg på lunchen och äta julbord med jobbet imorgon, det ska bli riktigt trevligt. Kan vara första gången jag äter julbord med ett jobb? Och första gången över lag på restaurang på ganska många år faktiskt.

Julbord är ju inte riktigt vegetarianens högtid om man ser till den traditionella julmaten. Men jag har vissa förhoppningar om att det ska bli bra ändå. Vi ska till Le Garage, ett tjusigt ställe i utkanten av stan. Jag minns att M var där på "bjud-julbord" (dvs bjuden av försäljare) i sitt förra jobb och då behövde man förbeställa vegetariskt men det han fick var något så bra att han fortfarande pratar om det ibland. Numera behöver man inte förbeställa, vegetariskt ska ingå i det vanliga tydligen. Det gör mig både förväntansfull och kanske lite oroad. 

Men kul som sagt! Jag får väl recensera sen.

Jag ska hämta M vid tåget på kvällen och har inte bestämt om jag ska stanna sent på jobbet eller snarare åka hem tidigt och pyssla lite och sen åka in och hämta honom. Ja, vi får väl se hur det känns helt enkelt. Jag har jobbat sent många fredagar och det brukar vara rätt produktivt och lite skönt. Men vore trevligt att hinna röja lite hemma också. Ja, vi får se, som sagt. Är det dåligt väder ids jag inte köra fram och tillbaka mer än nödvändigt.

I helgen har jag stora planer på att möblera om vardagsrummet. Det är i vart fall målbilden.

Inga kommentarer: