söndag, november 05, 2017

Sundsvallshelg

Pigg men ändå trött sitter jag i sängen med datorn i knäet omgiven av 4 katter som verkar vara glada att ha mig hemma ikväll. Jag har varit i Sundsvall hos M och gammkattorna i helgen, vilket var väldigt trevligt. Lil'sis har varit kattvakt och det verkar inte ha gått någon större nöd på dem, även om de verkade nöjd med att jag kom hem. Skönt att det funkat bra.


Vädret har varit fint i helgen, kallt men soligt. Idag var det lite sämre än igår, mer fuktigt fast varmare å andra sidan. Vi har promenerat långt både igår och idag, pratat, fikat, fönstershoppat och så fick jag en liten sightseeing på hans jobb på universitetet. Jag har varit där tidigare men det var ändå kul att vara där igen och se vart han sitter nu.




Det är ett väldigt mysigt litet campus. Det känns nästan lite folkhögskola, på nåt vis. Fina och välskötta hus med trivsamt planerade sittplatser, restauranger och små atriumgårdar inomhus. Trevlig arbetsmiljö, inte minst för studenterna.




Och så har vi sett film, ätit popcorn, pysslat lite, kelat finkattor och allmänt bara myst tillsammans. Tråkigt att fara hem, så pass att jag bytte till ett lite senare tåg än planerat, men också lite skönt att komma hem förstås. Och skönt att det inte var blixthalka ute som det varnats för. Snarare var det väldigt blött och 6-7 plusgrader. Som vanligt i november är vädret lite hit och dit. Längtar lite tills det blir snö och ljust. Och gärna konstant några minusgrader så att det inte blir så halt.

Inga kommentarer: