onsdag, november 08, 2017

Redo för vinter

Jag jobbade hemma idag igen och var märkligt supereffektiv. Eller det kanske är en överdrift, men jag som hade tänkt ta en halvdag vid lunch jobbade på och fick pricka av grejer på min lista så att jag inte märkte att tiden gick. Klockan passerade 14 innan jag reste mig och gjorde lunch.

Efter lunchen gick jag ut en sväng eftersom det redan då började mörkna lite. Jag som ständigt känner mig efter i allt vad trädgårdsarbete heter tänkte att jag skulle få upp vårt fågelbord innan snön kommer för att stanna så det var det jag hade prio på att fixa idag. Jag köpte fågelfrön igår dessutom och skulle just till att fylla på bordet då det slog mig att jag kanske i det här fallet är alldeles för tidigt ute?

Gräsklipparen är inplockad och så är även lite blandade byggplintar och annat som fanns ute fortfarande. Jag borde ha krattat upp löven från poppeln men jag iddes helt enkelt inte. Hade jag orkat vara smart hade jag kört över dem med gräsklipparen innan jag ställde in den så att löven fått bli gödsel istället, men nu är det som det är. Jag lyckades få ner majoriteten av en gammal solcellsdriven belysning i poppeln också och hade planer på att sätta upp belysning i rosenhäcken men jag lyckades inte lyfta undan den brädhög som just nu står i vägen för förrådsdörren så det får bli när jag kan få hjälp med det.


Lite mer jobb blev det innan Sanna Lundells föredrag och sen dök världens finaste Lil'sis upp. Vi gjorde god blomkålscurry tillsammans och såg på tv ihop. Väldigt mysigt, jag önskar att vi gjorde det oftare. Men det är inte så lätt att få till alltid. Desto värdefullare när det väl går att få till då kanske.

Inga kommentarer: