tisdag, januari 28, 2014

Mån...tisdag?

Idag fick jag lära mig vad inrökt lägenhet innebär. Jag skulle bli med en kompis på lägenhetsvisning där objektet just klassats som inrökt. Och jo, vi var inte de enda som vände i dörren. Men där var gott om folk med bilar eller kläder med bygg-relaterade firmalogos på så jag gissar att någon köper den och fixar till den. Personligen kändes det som alldeles för stort arbete för att rekommendera min vän ett köp.
Men vi fick en trevlig middag tillsammans efteråt!

Idag känns det för övrigt som måndag igen av nån anledning. Fortsätter det så är det snart helg igen så det är ju bra... Fast jag har mycket kvar att hinna på jobbet innan det är dags för helg så det är kanske lika bra att det går åt rätt håll. Och jag gillar ju att vara på jobbet så jag ska inte klaga alls egentligen. Det vore bara lite skönt om den här "smekmånadsfasen" kunde dämpas lite så att jag inte känner mig helt mentalt utslut efter varje dag på jobbet. Jag är liksom relativt lugn och stressfri på jobbet, försöker tänka på att jobba systematiskt och inte jaga upp mig över sånt jag ändå inte hinner (och inte förväntas hinna) fixa. Men så snart jag kommer utanför dörren är det som att det rusar på, känslan av att inte ha 'gjort allt' flyger på mig och jag drömmer fortfarande väldigt ofta om jobbet. Men det lär väl gå över snart. Kanske :)

Nu ska jag hänga tvätt och sen krypa ner i sängen och läsa igenom ett par jobbsaker innan jag flyr till det rätt otrygga stället Midsomer...

Inga kommentarer: