torsdag, januari 02, 2014

Första dagen

Första dagen på året och allt har varit som vanligt. Ute vägrar vintern fortfarande komma och den snö som föll och låg halva nyårsaftonen är puts väck redan. Allt ser bara brunt och grått ut. Man kan bli deprimerad för mindre. I februari, eller möjligtvis i slutet av januari, kan vi vänta oss vinter har jag hört. Så dags då. Kan det inte lika gärna bli vår på en gång då?

Imorgon har jag veckans enda lediga dag. Det ska bli skönt även om jag inte kan klaga då jag fått arbeta hemma helgen som var, nyårshelgen samt kommer att göra detsamma till helgen som kommer. Men tidiga mornar sliter när man inte har lika tidiga kvällar och det är lite svårt att ha det när den andra hälften har fortsatt semester veckan ut. Han har å andra sidan vänt nästan helt på dygnet så där hänger jag inte riktigt jämna steg, men ändå. Idag sov han ända till efter tre så jag kunde i lugn och ro läsa jobbgrejer och sura över att jag återkommande försökte komma in i lönesystemet trots att jag visste att det var nedstängt, guldfiskminne de luxe.

Jag har en liten förhoppning om ett biobesök innan veckan är över, vi får se hur det blir med det. Även ytterligare en spelkväll står på önskelistan; en möjlighet att testa expansionen till vårt nyupptäckta favoritspel. Det lär bli lite komplicerat kanske, men det känns kul.

Inga kommentarer: