lördag, januari 25, 2014

Lördag

Ja igår var vi alltså på bio och som ni kanske läste var det lyckat. En riktigt bra film, åtminstone med mina mått. Även M verkade väldigt nöjd och han är inte alldeles lättövertalad när det kommer till att hylla film.

En hyfsat sen kväll igår och vi bestämde redan på hemvägen att ta en ordentlig sovmorgon idag. Nu var vi nog båda vakna i omgångar under den tidiga morgonen (vanans makt verkar stor) men slumrade om och fick i stora drag den önskade sovmorgonen. Och sen har vi tagit det väldigt lugnt. Lagt ifrån oss såväl jobbmobiler som egna mobiler och bara låtit oss ta det lugnt. Jag till stor del i soffan med datorn i knäet, läsandes artiklar om "The real wolf on Wall Street". Förstås. Det är ju inte okänt att jag är en stor sucker för verklighetsbaserade verk och att jag är lättfascinerad av livsskildringar. Inte minst kanske de långt ifrån min egen verklighet.

Tja, sen for vi och handlade och bakade sojafärspizza till middag. Och nu har min partner in crime somnat i soffan framför nåt informativt program om egyptiska gravar... Själv ska jag bädda ner mig och se nåt avsnitt av Morden i Midsomer innan jag släcker ner. Tidigt som attan egentligen, men trots sovmorgon och tantlur mitt i dag så är jag ganska trött. Veckorna sliter helt klart på, det är ett som är sant. Och alldeles strax är nästa här igen.

Imorgon ska här städas och så ska jag försöka pricka av ytterligare en film på Oscarslistan.

Inga kommentarer: