lördag, januari 11, 2014

Det tar aldrig slut?


Nä nu tycks det som att vi får precis all snö som skulle ha varit här sedan i november nån gång. Det tycks helt enkelt inte vilja sluta snöa. En halvmeter lär det nog ha kommit, lokalt i vart fall. Eller så verkar det mer i kombination med vinden. Rosa Katt tog sig inte ut genom kattluckan och ville nyss att jag skulle öppna ytterdörren istället. Jag fick upp den en decimeter, sen tog det stopp och in for istället en halv hög med snö. Behöver jag säga att svansen tvärvände och skyndade sig in igen?

Det gjorde jag också. Vi får ta rätt på all snö och försöka skotta oss ut imorgon istället. Idag har jag en välförtjänt innedag med slöande, filmtittande och allmänt mys. För tillfället är det jag och Katten Smilla som hänger i sängen och delar på en liten skål ostbågs-stjärnor (inte lika goda som hjärtana, är utlåtandet) och ska snart till att se en film till. M har just övergett oss och filmtittandet för källaren och dataspel.

Soft dag med andra ord. Är tacksam för att vi kan vara inne. Även om det drar lite kallt och att vädret kräver raggsockar även inne så går det då rakt ingen nöd på oss. Hoppas ni har det bra också!

Inga kommentarer: