söndag, januari 19, 2014

Söndag

Idag sken solen så att det nästan inte gick att titta ut utan att bli bländad. Snön ligger gnistrande vit och träden är precis sådär frostiga som de ska vara när det är som vackrast. Men det betyder samtidigt att det är kallt, temperaturen varierar mellan 15-20 minusgrader just nu. Och det märks att jag är ovan, det biter i kinderna.

Idag har jag och Lil'sis varit på besök hos mamma och firat hennes födelsedag lite i efterhand. Det var väldigt trevligt att ses, det händer lite för sällan. Och det blev en ganska kort visit idag, men det får vi väl ta igen en annan dag. Jag fick med mig påfyllning av raggsockslagret och det är som alltid väldigt välkommet. Mammas raggsockar är alltid fina och bra, jag måste få tid att bli upplärd av henne någon dag så att jag kan göra egna mellan varven.

Nu blir det en soft kväll i sängen framför nån film. Jag har ju ett gäng att se före mars. Räknade ut att det är 58 filmer nominerade till Oscargalan i år. Räknar jag bort kort-filmer och dokumentärer är det fortfarande 37 stycken kvar att sikta på. Av dem har jag hittills sett sju. Så jo, några kvar...

2 kommentarer:

Linda sa...

Hejja dig! Blir många sockor om du ska se alla filmerna innan galan!

Sara sa...

Haha, så sant! Då kan jag åtminstone förena nytta med nöje :)