fredag, maj 27, 2011

Sara needs her car!

Jag hoppas få bilen fixad under helgen för oj vad jag saknar den! Jag promenerar allt som oftast överallt jag ska, men till jobbet är det lite för långt, en mil ungefär. Men det här med att åka buss till och från jobbet funkar helt enkelt inte särskilt bra. Bor och jobbar man utmed samma linje funkar det säkert bättre, men om man som jag måste byta blir det genast strul. Det går helt enkelt snabbare att promenera till den andra linjen åka hela vägen och byta.
Med sommartidtabellen måste jag nu lämna hemmet 19.35 på kvällarna istället för 20.30 när jag har bil. På morgonen skiljer det ibland något mindre men den avslutande promenaden på 25 minuter är inte alldeles angenäm när man är trött och har ömma ben efter spring på jobbet.

Inte heller är det alldeles kul att dela buss med idel morgonfräscha lukta gott-människor när man själv luktar en blandning av svett och handsprit, har gårdagskvällens mascara halvvägs under ögonen och i övrigt ser rätt blekgrå ut. Glömmer jag dessutom att ta ur jobbfrisyren (två slarviga flätor, den ultimata jobbfrisyren) är looken fulländad...

Så jag ber en stilla bön till min röda fransyska att vara medgörlig och snäll i helgen och svara bra på den behandling jag planerat för henne. Please?!

Inga kommentarer: