fredag, maj 06, 2011

Film 8/11: Baby on Board

Heather Graham har tyvärr blivit som en garantimärkning för dålig film. Vilket är synd, för egentligen är hon charmig och rolig (vilket hon bevisade i Scrubs säsong 4 som dr Molly Clock) och skulle säkerligen kunna göra sig bra i seriösare/bättre filmer.
I Baby on Board spelar hon Angela, som jobbar för ett kosmetikaföretag och som just lyckats ro hem ett projekt som kan ge henne vice vd-posten när hon upptäcker att hon är gravid. Hennes chef (en läskig-looking Lara Flynn Boyle) gillar inte 'komplikationer' av den typen och samtidigt ser hon hur hennes bästa väns relation rasar ihop efter att de fått barn, vilket sammantaget gör Angela lite skeptiskt inställd. Dessutom tror hon att hennes make Curtis (Jerry O'Connell) är otrogen.

Det finns inte så mycket att säga om den här filmen egentligen. Jag såg den då jag inte orkade med något annat än en lättsam film, men frågan är om inte alla dåliga skämt gjorde den här plågsammare att se än vad ett tungt drama hade varit. Handlingen kvalar knappt in som handling och även om det säkerligen finns de som finner sig roade av sån här film undrar jag lite hur man får filmstöd till ett projekt som detta. Visserligen kvalar skådisarna in som så kallade b-skådisar men det är det inga okända namn direkt (vi ser även John Corbett och Katie Finneran som de bästa vännerna). Eländigt. Betyg: 1/5.

Inga kommentarer: