onsdag, december 21, 2011

Till kravallerna!

Godmorgon! Idag ser det vintrigt ut ute. Då passar det bra att ha ett besök på stan inbokat. Tänkte promenera ner och försöka få ordnat nån julklapp och förhoppningsvis hitta uppslag till några fler. Ekonomin tillåter inte att jag handlar färdigt allt idag utan jag måste, som alla år, besöka stan även på fredag/lönedag. Ser väl fram emot det sådär mycket...

Nu återstår bara att luska ut vems julklapp jag gör bäst i att handla idag. Klokast är kanske den till M så att jag kan hänga med honom på fredag och handla resten. Han är den som ivrigt och återkommande upprepar att han inte vill ha något (och verkligen menar det, i år som alltid*), men samtidigt den som jag har absolut flest idéer till. Och en av dem som det känns roligast/mest viktigt att ge till. Min generösa, fina M. Klart han ska ha nåt fint.

Törs man hoppas att det är lugnt och stillsamt på stan idag? Skulle inte tro det, va?

*Till skillnad från M vill jag ha absolut julklappar och har slutat låtsas som att jag inte vill det. I de bästa av världar vore jag lika obrydd som M, men även solen får väl ha fläckar? ;) Däremot behöver de inte vara så dyra, det är mest själva paketgrejen som väcker barnet i mig.

Inga kommentarer: