fredag, februari 15, 2013

En sån dag

Idag har jag suttit ensam på mitt kontor på jobbet. Det är ganska skönt som omväxling ibland och resulterar nog i att jag får lite mer gjort. Även då det varit en ganska stressig dag med många sjukskrivningar att ta tag i och desto mindre tid över till annat administrativt. Önskar verkligen att den här sjukperioden kunde vara över snart.
Jag har nog varit lite mer lättstressad idag då jag till viss del haft huvudet någon annanstans. Begravningen vi ska på imorgon och det min fina vän går igenom. Jag minns lite av hur det kändes att dra sig igenom allt när pappa dog (mycket är nog blockerat) och då var det under helt andra omständigheter. Nån kort stund då jag försöker tänka mig hur det skulle vara om M blev plötsligt sjuk och bara dog nån vecka senare är så ofattbar och plågsam att jag skjuter tanken ifrån mig lika snabbt som den kommer. Det går bara inte. Finns inte på kartan. Så jag kan inte begripa.

Kanske är det då inte så konstigt att min spotifyradio spelat Joshua Radin, Lykke Li, Gavin DeGraw, Iron & Wine, Regina Spector, David Grey osv osv. Det har varit en sån dag bara. Hur det blir imorgon återstår väl att se.


Inga kommentarer: