onsdag, februari 06, 2013

Torsdagsplaner

Så ja, ledig dag imorgon. Eftersom det är min helg att ha telefonväkteriet. Känns som evigheter sedan sist så jag får säga att det gav effekt att gå från varannan till var tredje helg istället.

Planen imorgon innehåller dessvärre ingen längre sovmorgon, något jag annars tycks vara i behov av. Istället ska jag upp skapligt tidigt för att köra Lil'sis till flyget. På eftermiddagen är det tänkt att jag ska hyra en gör-det-själv-hall och spola av bilen lite samt laga den där läckan i taket invid antennen som gör att hela bilen blivit en fuktkoja.

Kanske jag borde göra det sistnämnda först då...

Det var faktiskt lite läskigt att köra gammbilen till stan imorse. Bortskämd som jag nu är med en bil som inte låter särskilt mycket, som lyser, varnar och plingar om det mesta och som i allmänhet är en fröjd att åka i. Istället satt jag i min fuktkoja med billjud som överröstade radion och så snart jag kom över 70 km/h skakade hela bilen på ett högst obehagligt sätt. Antagligen en massa snö och is i däcken, därav planen att spola av den lite imorgon. Är det inte det så har väl däcken gått och blivit hemskt obalanserade eller nåt. Oavsett vilket; yeay för mig och alla medtrafikanter imorse när jag tuffade på E4:an mot stan. Tur vi inte åkte i värsta rusningen.



Så mitt-på-dagen-planen kanske blir att tantlura? Sounds like a plan!

Inga kommentarer: