Okej, jag tar tillbaka det. Helt odugliga har vi inte varit. Vi lyckades just laga till en riktigt god middag tillsammans och det måste ju vara värt en del. Vi fastnade som sagt lite i halvfabrikatträsket (väldigt lätt som vegetarian numera) där efter jul men har bestämt att vi ska försöka att nolla det kontot helt den här månaden och bara laga mat från scratch, eller åtminstone nästan från scratch.
Det där med matbilder är jag inget vidare på men ni får tro mig på ordet att det blev bra. Hel bulgur med gröna linser och smörstekta champinjoner, hemmagjord salsa med persika och sist men inte minst det nya på menyn; auberginebullar (receptet fanns i Djurens Rätts julnummer). Visst kunde vi rullar bullarna mindre så att det blev lite bättre genomstekta men i övrigt blev det riktigt bra.
Och mina kollegor kommer säkerligen uppskatta all vitlök vi hade i maten också. Eller kanske inte?
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar