söndag, februari 24, 2013

Oscarsnatt!

För icke filmintresserade är det väl ett väldigt tjat från min sida, men inatt är det äntligen dags! Jag hoppas att det blir en bra och kul gala med lite överraskningar. Fast å andra sidan har jag faktiskt inte gett mig in i det där gissandet så värst mycket. Jag har helt enkelt inte hunnit, jag var så sen med att se filmerna. Jag får väl se om jag hinner få ner nån sista minuten-lista ikväll men jag tvivlar lite.

Jag har i vart fall fått en nattsuddarkompis! Lil'sis är ledig från jobbet imorgon och bestämde sig för att hänga på. Min gissning är dock att hon ger upp nånstans kring tre, halv fyra. Jag tror inte hon kommer orka tiden ut. Men vi får väl se, jag kan ha fel. Jag hoppas det!

Vi såg Les Misérables (2012) ihop idag. Och oj och attan att jag inte såg den tidigare. Lite tveksam känsla just sådär i början men sen tog det sig väldigt fort. Anne Hathaways solo där var ruggigt bra, jag kunde inte riktigt hålla ögonen torra kan jag erkänna.

Så såhär ser det ut inför natten. Det gröna är det jag sett och siffrorna är alltså antal nomineringar. Jag önskar att jag sett fler dokumentärer och kortfilmer (och att jag naturligtvis sett toppfilmen Lincoln) men nu är det som det är.



Inga kommentarer: