måndag, juli 03, 2006

Hittelön

Man borde skriva oftare, har jag förstått... Har ju som bekant för vissa "tappat gnistan". känns som ett nytt favorituttryck, fast jag lovar att det inte är en favoritkänsla. I alla fall så kan jag utlova fet hittelön till den som hittar igen den.

Sökte runt i hjärnan efter en ny sysselsättning. Håller på att avlida på jobbet faktiskt. jag har tidigare sett tjusningen med det, hittat känslan av tillfredsställelse av att vara människor till hjälp etc men nu är det blankt. Jag tycker fortfarande om (nästan) alla som bor på min avd men jag vill inte längre adoptera dem, om jag säger så =)
Iaf så kom jag på att jag kanske kan köra taxi! Men insåg att man måste haft körkort i 2 år...och jag har snart snart haft det i 1 år...så det föll. Vem vill hursomhelst köra fulla saker på kvällar och nätter? Jag kanske...iofs.
Sen tänkte jag att jag skulle bli vakt. Vet inte varför det föll, men det är väl nån utbildning till det och så...lät det kanske inte tokkul att kolla larm på universitetet och allehanda företag..
Fick ett tips från en vän om att bli sopgubbe. Han trodde att man tjänade bra som det. Säkert bättre än mig iaf (det gör nog alla utom de som syr kläderna till HM, tror jag). Men, det måste man ju ha lastbilskort för såklart...
Ganska kräset hursomhelst. Så jag förtjänar nog inget nytt jobb. Får sitta nätterna ut och ruttna i Umedalen. Åtminstone tills jag gjort mig förtjänt av ngt annat. Tips på andra saker mottages dock varmt.

Fi-möte idag. Vi måste planera valturnén som kommer till Västerbotten i augusti. Med betoning på "vi". Inte många av fiorna från resten av landet vill nog åka hit upp... Ska dock bli kul att se hur de räknat med att hinna enligt schemat med tanke på reseavstånden här uppe. Men, som vanligt kommer vi att göra tokbraiga dagar. Vi är galet duktiga på organisering och planering nämligen. så det så.

Ledig två nätter nu. Gott. Måste rensa trädgårdslanden imorgon. Och jordgubbslandet som någon annan (hm) lovat att ta tag i ser ut som regnskogen snart. Sen jobbas det 7 nätter på raken, ledig två, sen jobbas det bara två till och så semester!!!! Har tänkt planera in att fly norrland en knapp vecka direkt och besöka folket söderut. En pojk i Stockholm, en i Oskarshamn och en lillebror eller två med bihang i den småländska snårskogen någonstans. Allt på ca 4,5 dagar. Ingen stress här inte. Sen väntar trästockfestivalen för fi-gänget.

Nä, har lite timmar att sova igen nu. Och tusen uppgifter och ett par fotoalbum man ligger efter med. Så see ya.

1 kommentar:

Anonym sa...

Sjörövare!