fredag, juli 14, 2006

Bloggsamhälle

Det finns hur många bloggar som helst... Uppenbarligen gör inte folk annat än att blogga. Hur gick det till?

Fick en länk till bloggportalen.se av min skumma vän Ulrika och har sedan dess knappt kunnat slita mig. Det finns mycket kasst, det får jag säga, men en hel del brilljant också. Grejen är att du kan verkligen läsa bloggar skrivna av såväl taxar (?), 32-åriga 5-barnsmödrar (oh my God!), politiskt korrekta överklassnubbar (...) som smarta vidsynta feminister! Me like.

Jag finns där med nu, med en länk hit. Ni får gärna rösta på min blogg där med om ni ids. Eller inte. Ett sött syskon till mig har präntat in en 10:a, som enda röst vilket ger min blogg ett bra genomsnitt. Känns bra =) så länge det varar.

4 kommentarer:

Anonym sa...

och det är kul att läsa bloggar. Att skriva dom orkar jag bara inte, men min dag får gärna börja med att läsa mina faavo-bloggar. Här är dom:

http://www.skitliv.org
Niklas, kårmupp anno 05/06
Kanske mer långa reflektioner och historier än blogg, men kul utav bara den.

http://ipitythefool.blogg.se
Rickard, kårmupp 04/05
Blandat tema. Mycket vasst när det är sportevenemang på gång.

och till sist en riktig faavo
http://skarholmen.blogs.se
Författaren Titti Perssons blogg om sitt liv som förlagsredaktör(?) och boende i Skärholmen som är en vacker betongkloss till förort i Stockholm. Förbenat roligt och skarpt.

å nu kan jag ju lägga till Sara tänker högt också, störtskönt!

(jag utelämnar bloggar om licenshantering för mjukvara och andra nördsaker)

För övrigt hittar jag inte dig på
http://bloggkartan.se/plats/25760/umeaa/
Finns du inte med eller söker jag bara galet?

Anonym sa...

En del Bloggar har så att säga stannat. "Sossen" Lennarts blogg har dött av... Har inte hänt nå sedan han hoppade på Gudrun... Har han tappat sugen eller har han semester??? Hoppas han tar semester till den 18/9 eller nå sånt...
;-)

Sara sa...

Blev faktiskt lite förvånad att du hittat hit...men det var kul! Försökte faktiskt komma in på felfri.com igår, men det var visst så länge sedan att jag tappat bort det.. Läser där gör jag dock, när det nu kommer något nytt.

Ska spana in bloggarna du tipsade om och känner spontant inte att jag saknar nördlänkarna.... Joakim kommer säkert visa mig ändå när jag nu landar hos honom på måndag.

Nä, jag finns inte med på bloggkartan.se ska ordna det. Mycket att ha koll på visst... =) Dessutom bor jag ju inte så mycket i Umeå längre egentligen, men kanske man borde placera den där ändå...

Sara sa...

Läste att han varit i Bulgarien på semester ett tag vår gode Holmlund. Så han lär väl höras nu snart igen... Alt siktas med ett par stavar i handen någonstans. Du får väl kolla kartan över hans stavgångsspår som publicerades som ett mittuppslag i VK tidigare...