onsdag, september 09, 2009

Simma med teknik

Nu är jag ledig några nätter, ända till söndag kväll faktiskt, och det ska bli jätteskönt. Ska försöka vända till dygnet och försöka ta tag i saker som hänger efter. Jag är öm i kroppen men tänker trots det försöka bege mig till simhallen imorgon en sväng i syfte att återuppta mitt motionssimmande igen. När jag mina första år i Umeå bodde granne med simhallen var det så väldigt enkelt, nu krävs det lite mer engagemang för att komma iväg, men jag hoppas på att hitta in en rutin.

Simma är trivsamt och bra motion, men det är också ganska lätt hänt att det blir stökigt. Jag gillar att kunna koppla av och försvinna i mina egna tankar i nån slags hjärnrensning, men det är rätt svårt om det stormar i bassängen. Jag vill minnas att det var lite klurigt att hitta tider där inte skolorna hade en massa aktiviteter i bassängen eller simklubben sina träningstider.

Allra helst hade jag velat kunna simma till musik. Precis som när jag promenerar gillar jag att ha musik i öronen för att riktigt kunna försvinna iväg och slippa lyssna till omgivningen. Kan ingen uppfinna en riktigt klurig mp3-spelare som man kan ha med sig i bassängen? Eller finns det redan?

Inga kommentarer: