måndag, september 21, 2009

Ovanlig jobbvecka

Jobbhelgen är förbi. Det har varit en ganska jobbig helg faktiskt. Förvisso skapligt runt kring de boende (jag har iofs två stora osnygga blåmärken på ena överarmen, men trots det har det varit hyfsat lugnt), men struligt runtomkring. Tekniskt strul natten till lördag tex. Sen har jag varit ovanligt trött samtliga nätter kring halv fyra till fem ungefär. Det brukar faktiskt inte vara nåt större problem för mig, så det känns underligt att det varit så alla nätterna. Jag har varit så trött att det nästan gjort fysiskt ont att hålla sig vaken. Men bara nån timme varje natt som tur är.

Jag fick också veta att det fanns vikarie för mig onsdag natt trots att jag inte begärt ledigt. Strul som sagt. Kändes förvisso lockande att utnyttja möjligheten, men jag behöver pengarna och kan inte vara ledig.

Utöver mina vanliga nattimmar har jag även möte med en ekonomigrupp jag sitter som nattrepresentant i. Så det blir några extra timmar imorgon på dagtid. Syftet är att personalen ska vara delaktig i att hitta lösningar för det dåliga ekonomiska läget, och det är ju bra. På onsdag är det dessutom sk temadag med min avdelning så då blir det 7-8 timmars arbete dagtid och sen ut tio timmar natt efter det. Tror att det kommer att gå bra bara jag får sova lite emellan. Men visst, 18 timmar på ett dygn lär säkert kännas.

Inga kommentarer: