tisdag, september 29, 2009

Styrfart igen

Jag har haft en trevlig, nästan rolig natt på jobbet vilket var mer än behövligt. Det är alltid lättsamt att ha Arvid på avdelningen bredvid (på natten blir två avdelningar typ en så att man kan hjälpas åt). Det går liksom alltid så smidigt. Och så är det svårt att vara hängig när man kan sitta och lyssna på när han sjunger ledmotivet till Bumbibjörnarna för full hals medan han torkar golven vid halv fyra på morgonen...

Vi såg lite film också. I vanlig ordning först några minuter av lite olika filmer (han har svårt att bestämma sig och för min del spelar det inte så stor roll, mest skönt att vila ögonen på något mellan springet). Sen så vi en riktigt bra och kul komedi med en del skäms-inslag. Ska försöka hinna skriva om den sen.

Imorse blev det lite strul då M som skulle hämta mig försov sig vilket innebar att jag fick vänta nästan en timme på jobbet. Men jag tog en stilla promenad i den kalla höstmorgonen och bara andades en stund så det var inte så tokigt. Sen har jag sovit ordentligt djupt hela dagen. Har inte ens vaknat av spring i trapphuset vilket jag brukar utan sov tills klockan ringde. Skönt. Nu en natt till och sen fyra nätter av ledighet. Yeay!

Inga kommentarer: