måndag, november 05, 2007

Rubriksättare sökes

Det är synd om män, paparazzis stryker av okänd anledning runt utanför krogarna där statstjänstemän dricker vin, Pakistan är i stor demokratisk kris, Holmlund gör en kovändning på VK:s debattsida (utan att erkänna det såklart), kvinnor som demonstrerar mot exploatering utanför en Ume-krog anklagas för att vara fula (!)...osv. Jag skummar mest just nu och ids inte debattera. Mattias är flitig på VK, jag orkar inte ens läsa alla kommentarer som skrivs, man blir ju bara trött.

Nej, istället har jag sett gorgeous Paul Bettany i rätt mysiga Wimbledon. Eller Arrested Developement på datorn. Så långt sträcker sig mitt engagemang just nu. Det har gått två avsnitt av Scrubs sista säsong som jag inte ännu sett...tänka sig.

Snön har kommit! Rätt mysigt faktiskt. Fast jag har inte satt på vinterdäcken än. Mattias pappa och jag gjorde det på Mattias bil idag så vi har ju den iaf. Måste ordna det före jobbet imorgon. Skulle gjort det i helgen, men trodde inte det skulle vara någon panik. Ute vid havet var det ingen snö, men annat var det när vi åkte hemmifrån en bit. Vi var ute hos Mattias föräldrar på lördagen på Halloween-fest. De har haft kort besök av Mattias äldre syster från Linköping samt hennes två barn på snart 5 och 7 år som hade beställt festligheterna. Gjorde "hänga gubbe" med Tove (den äldre av de två), vilket inte var helt enkelt. Dels var hon väldigt klurig, måste jag säga, och snabb på att genomskåda mina ord, men så var det inte helt enkelt att identifiera ord som "kamrafak" (=kamerafack) eller "spindällnät" så jag förlorade några gånger. Men det var trevligt och mysigt att umgås lite.

Inga kommentarer: