fredag, november 23, 2007

Jag vill inte...

...flyga jag vill inte flyga jag vill inte flyga... Usch, varför gör jag såhär? Fast det finns tidsmässigt inget annat som går om jag ska vara med på båda mötena i Sthlm i helgen. Jag måste faktiskt.

Lite stökig natt på jobbet också, verkligen alla (utom en) var vaken och uppe någon gång under natten. Dessa eviga konstiga samtal man har om allt möjligt, lirkande och övertygande om att "jo, den där sängen är din, det går bra att sova där", eller "det är din fot som ligger i sängen, ingen annans", som jag hade inatt. Känns också som att hela jobbet lite spänt inväntar den beryktade vinterkräksjukan nu också. Vi har fått veta att den väntas ha sin kulmen veckan före jul, så det känns som att en repris på förra årets kräkkaos under julhelgen kan vara att vänta. Gott. I år ska jag banne mig inte bli sjuk! Jag har inte råd att betala sviterna för det, helt enkelt. Karensdag och sjuklön för att man torkat efter andra på arbetstid, det känns rättvist det.

Ja, jag borde fortfarande sova några timmar till, men det är lite att ordna innan resan så det hinns inte med helt enkelt. Nu har jag i vart fall återfått min mobil som jag varit utan sedan i måndags morse, så lite mindre handikappad känner jag mig.

Stockholm nästa.

Inga kommentarer: